Saturday 21 July 2012

Madisa Campsite - mekaniker fra Windhoek


Elefant, giraffer og Land Rover


Madisa Campsite den 19. juli



Selve lejrpladsen var fantastisk. Vi boede på flodbredden, hvor ørkenelefanter kommer vandrende op gennem det udtørrede flodleje. Af og til vandrer elefanterne ind på lejrpladsen. Vi blev instrueret i at tale sammen i teltene, hvis der stod en elefant udenfor, så den kan høre vi er der. Næste morgen, den 19. juli, blev vi vækket af Johan efter en god nats søvn (trods elefantdrømme). ”Be ready in two minutes, elefants” råbte han på en insisterende måde. Man var helt klar over, at her var der ikke noget, der hedder det ”akademiske kvarter”. To minutter efter var Laust og jeg klar (Pia var i brusebad og Thea sov trygt). Vi sprang op på ladet af Johans pickup og ræsede efter en elefant, som vi fik kontakt med efter ca. 1-2 kilometers kørsel gennem flodlejet, imponerende syn.


Laust og Troels på elefantjagt på Johans pickup
Med 2 minutters varsel!
 

Resten af dagen var vi strandet på lejrpladsen, mens vi ventede på mekanikeren fra Windhoek. Flere telefonsamtaler med Duane for at presse på, at problemet blev løst. Vi ville være sikre på at bilen blev erstattet/repareret samme dag. Om eftermiddagen tog Johan os med på en fantastisk tur ud på sletterne, hvor vi så en flok på 11 giraffer og den mest fantastiske solnedgang over Namib ørkenen



Solnedgang over Namibørkenen
Nær Madisa Campsite, på tur med Johan

Solnedgang
På vej tilbage mod Madisa Campsite, himmelsk!!


Endelig ved 20 tiden ankom vores mekaniker, som var taget ud af en Tintin bog. En dreven hvid Namibianer med et skæg større end julemandens. Han talte energisk om forskellen på forskellige Land Rover motorer, alt den tid jeg holdt lommelygten i mørket. Diverse stumper blev skiftet, og vi blev forsikret om, at nu var bilen OK. Ingen grund til at vi fik erstatnings Roveren, som han var kommet i. Det skulle vise sig at være en stor fejl dagen efter!!



Mens vi venter på en mekaniker
 bliver bagagen organiseret!


Varetegn
Madisa Campsite 2012

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment, I return as soon as we have internet again