Thursday 16 August 2012

Third Bridge Campsite - Okavango

Moremi Game Reserve


Okavango Deltaet, den centrale del, 12. august.

Et af de bedste vildtreservater i Afrika



Vi befinder os på ”Third Bridge Campsite” midt i ”Moremi Game Reserve”. Det er et af de allerbedste vildtreservater i Afrika. Vi føler os nærmest som spærret inde midt i en kæmpe zoologisk have. Da vi ankom i går, mens solen gik ned, passerede vi en kæmpe flok bøfler. Der var mere end 100 dyr. Vi måtte pænt vente, til de havde passeret vejen. Vi var lidt utålmodige, da solen var ved at gå ned, og lejeren skulle sættes op. Godt vi fandt stedet! Vi blev også holdt tilbage af en flok elefanter. Her er i øvrigt også løver, leoparder, geparder, giraffer, vildsvin, flodheste og næsehorn.


Stor flok bøfler spærrer vejen
Moremi Game Reserve 2012

Campsitet ligger utroligt smukt direkte til Okavango Deltaet. Papyrussen begynder 20 meter fra vores telt. I nat var der et utal af lyde, bl.a. flodheste og løver. Det skræmmer os dog ikke så meget mere, men vi undgår at føjde rundt om natten! Vi kunne høre, at naboen havde besøg af bavianer! De havde formentlig ikke gemt maden i bilen, sådan som det tilrådes. Det er bavianerne, som er til størst gene, men vi har heldigvis ikke haft fornøjelsen af dem. Vi er meget omhyggelige med at låse maden inde hele tiden.

Vores lejrplads under det store træ efter ankomsten
Third Bridge Campsite 2012


I eftermiddag skal vi på en 2 timers bådtur på Okavango Deltaet og se solnedgang. I aften står der store bøffer tilberedt på bålet på menuen! Ikke så ringe endda – som de siger i Nordjylland…   

Solnedgang over Okavangodeltaet
Third Bridge Campsite 2012


13. august


Bådtur af små kanaler på Okavango Deltaet

Dejlig sejltur op af en lille kanal i Okavango Deltaet til en sø, hvor vi ledte efter flodheste. De havde dog valgt at tilbringe aftenen et andet sted. Herefter retur af den samme lille snoede kanal, mens solen gik ned. Meget smukt! Om natten er her fuld af lyde, især flodheste og elefanter. Flodhestene græsser mellem teltene. Vi så intet til bavianerne. Alt i alt et utrolig smukt campsite.


Okavango Dektaet bådtur
Third Bridge Campsite 2012

Third Bridge Campsite 2012
Morgentur med Land Roveren

Third Bridge Campsite 2012
Impala på morgentur


Third Bridge Campsite 2012
Elefant på morgentur

Third Bridge Campsite 2012
Monitor Lizard på bådturen

Third Bridge Campsite 2012
Third Bridge passeres næste morgen på vej til Savuti!
Man kører på broen - under vandet!

Third Bridge Campsite 2012
Wilderbeast

Afsted på morgenkøretur, termitbo passeres




No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment, I return as soon as we have internet again