Monday 30 November 2015

Fredfyldt morgen i Kalahariørkenen

Når man har det allerbedst ;-)

Vi ligger i vores kanvas telt med net for vinduerne. Man kan tydeligt høre alle lyde hele natten. Forskellige dyrekald, som vi ikke kan identificere. Vi sover trygt hele natten efter den lang køretur i går. Vi havde en skøn aften ved bålet på terrassen foran vores lille hytte. God mad og spektakulær beliggenhed med udsigt til vandhul. Tornebuske, små træer og tørt græs. Underholdning stod firben og 2 mus for, som vi pragmatisk døbte ”afrikanske træmus”, da de boede i en rede i træet på terrassen foran teltet. Om natten pilede de rundt oven på teltdugen. Det er fuldmåne for tiden. Vi syntes vi kunne se månens kratere gennem vores kikkert. 

Afrikansk træmus ;-)
Stod for underholdningen
Denne lille fætter hjalp os med irriterende insekter.
Det er farligt at være bille hvis den er i nærheden!

I går var det meget varmt, ca. 40 C vil jeg tro. Her til morgen er det behageligt køligt med en let brise, som strømmer svalende gennem nettet i vinduerne. Jeg vågner som vanligt ved 6 tiden med det første lys. Udenfor begynder fuglene at kvidre. Jeg løfter hovedet fra puden og kan se direkte til vandhullet. Ingen dyr endnu, helt stille tornveld / bushveld. Heller ingen løvebesøg i nattens løb, i hvert fald ingen vi har opdaget. 

Jeg står op og tager et langt varmt bad. Sønnike sover stadig dybt, han er nok også træt efter den lange tur, selv om han af og til lukker øjet i bilen, når den vugger gennem sporene i sandet. Jeg går ud på terrassen og laver kaffe – det er nu engang den eneste rigtige måde at starte en ny dag på. Finder også bøtten med kakaopulver, så kan sønnike få varm kakao når han vågner. Sådan en teenager virker lidt træt om morgenen, ja for så vidt det meste af dagen. Han sætter, som alle raske drenge i den alder, pris på at tingene ”kommer flyvende af sig selv”. Nu kan jeg høre han er vågnet. Tid til at lave amerikanske pandekager og finder dåsen med Nutella frem fra madtasken. Godt vi fik vores bagage ;-)

No comments:

Post a Comment

Thanks for your comment, I return as soon as we have internet again